snart sjuk.

jag skulle kunna slå vad om typ en miljon att jag kommer att bli sjuk innan denna praktik är över. ALLA barn är nämligen mer eller mindre sjuka. det snoras överallt (även PÅ mig) det pillas kusar som kletas här och där och det hostas i ansiktet på varandra. dagis måste ju vara den största bacill-skapande/frodande enheten som finns. synd bara att alla ungar är så underbart söta och fina att man kan ju inte låta bli att kramas med dom ändå. därför handlar det förmodligen bara om dagar innan jag själv kommer stå där med snoret rinnande.

dagens roligaste fråga:
pojke, 4 år: brukar du äta dockor?


tjeeena

idag har mina bamboo-örhängen äntligen kommit. dom var faktiskt jättefina även i verkligheten så jag är som nöjd. observera att jag beställde dessa innan mitt shoppingförbud inleddes, jag har alltså inte brytit pakten!! (än...)

image68image70

idag har jag också haft första dagen på praktik-kursen. jag är på samma förskola som sist och det är jätteskönt.. barnen hade saknat mig "varje dag sen jag var där sist" ( i september) som dom uttryckte det.
så idag har vi spelat spel, lekt tarzan i skogen (jag var tarzans mamma, en apa, vilket dom tyckte var jättekul) och även haft ett hett hockeyderby mellan aik och clemens. behöver jag säga vilket lag jag tillhörde? det enda jobbiga är kombinationen spela med barn och att vara jävligt dålig förlorare. man kan ju liksom inte bli arg på "lisa", 4 år, för att hon släpper in ett mål eller gör ett dåligt pass. man får bita sig lite i tungan, helt enkelt. och tänka att det är inte VM i hockey det här emma, det är en pedagogisk aktivitet utomhus med barn i förskoleåldern.

home sweet home del 2

här kommer lite fler inredningsbilder från hemma hos oss, med saker som jag gillar. för er som tycker det är intressant helt enkelt. och ni andra, ja ni kan väl blunda eller nåt.


och om man klickar på bilderna blir dom större!!. (observera att jag just lärt mig detta.)

kom och köp!

skorna som jag beställde från ellos passade inte riktigt....
någon som vill köpa dessa pumps, 98 kr, oanvända (jag fick inte ner fötterna i dom) storlek 37 är det.

skynda och fynda! jag är mut och prutbar!

helg.

jahapp, då var det helg igen!! efter en väldigt avancerad och svårbemästrad lunch (snabbnudlar med ketchup) sitter jag här och funderar vad fan man ska hitta på idag! i vanliga fall hade jag nog farit ner till stan och shoppat ett och annat klädesplagg och förmodligen också någon ljuslykta, men eftersom jag har mitt shoppingförbud är ju detta inte längre ett alternativ.


självklart känns de som att jag aldrig någonsin  varit i så stort behov av en ny tröja eller att göra om i sovrummet litegrann som nu. hmm.. kan man söka hjälp för sånt här?

nu ska jag åtminstone sätta mig och betala alla räkningar och efter det kommer jag förmodligen  inse att det inte finns några pengar kvar till en eventuell shoppingtur, vilket kanske kan vara bra?!

funderar dock starkt på att fara och trösthandla lite mat på COOP. handla som handla liksom.. det ger kanske samma kick??

en sann shopaholic har talat!


herreGUD!

för att förstå fortsättningen av detta inlägg så måste ni veta två saker:
1. att jag är den största hockeynörden på jorden, ungefär.
2. vem det här är:
 
ledtråd: det börjar på M och slutar på ikael Renberg

nu till själva grejen: jag sitter och pratar med en klasskompis om lite allt möjligt, och vi kommer in på ämnet hockey, skellefteå aik, osv osv.. då kläcker tjejen ur sig: Mikael Renberg, ja de är ju min storebror!

ja, om vi säger såhär, helt plötsligt förvandlades jag från att vara hennes snälla, småroliga klasskamrat, till att bli hennes groupie typ. det spelade ingen roll att jag lugnt försökte tänka att hon var ju trots allt fortfarande min klasskompis precis som för typ 2 minuter sen, för samtidigt var hon ju också MIKAEL RENBERGS LILLASYRRA!

och jag försökte sitta och lyssna när hon pratade och verka helt oberörd men hela tiden tänkte jag t ex på hennes mun, ja den var ju lite lik RENBERGS. och ögonen, ja dom påminde ju faktiskt lite om RENBERGS. och håret då? ja kanske om hon klippte sig lite så skulle hon se ut precis som RENBERG. och sen ringde hennes telefon och jag hör såklart mig själv säga: ÄR DET RENBERG !!! ???

det var inte det...

näe, tammejfan, detta måste firas på något sätt! MAX nästa, det är allt jag har att säga!

Vänliga hälsningar /Mikael Renbergs lillasyrras klasskompis

suck!

jag hinner egentligen inte blogga... sen såg jag att jag hade haft ynka 3 läsare idag så då kände jag mig ensam, bortglömd och utfryst och fick prestationsångest som fan.

dessvärre har jag ingenting att skriva förutom att jag just har tryckt i mig typ 2 kilo fiskgratäng, och ska iväg och träna nu. har en känsla av att 2 kg fiskgratäng kommer att hamna över hela campushallen men, shit happends!

nu måste jag skynda mig...

-------
uppdate:

jag spydde inte. fastän jag tränade bredvid en gubbe som luktade sur skurtrasa. det är verkligen den äckligaste lukten jag vet. sur skurtrasa. fyfan.

ett brustet hjärta.

hahaHAHAHA. jag måste bara få lägga in denna bild som jag hittade på datorn.. det var väl kanske 5 år sen jag gjorde den gissar jag.. (eller så var det typ i förrgår  och jag vill bara låtsas att jag är på tok för vuxen för att rita sånt där nu...) nä, men på allvar så var det nån gång under min ljuva tonårstid, och jag antar att jag var jävligt olyckligt kär, eller nåt! för visst kan det nästan kännas sådär...


image52

pakt

eftersom the botten is nådd vad gäller min ekonomi och jag mer och mer inser att jag lider av kraftig köp/shopping-mani har jag bestämt mig för att ingå en pakt med mig själv.  pakten går ut på att jag inte får shoppa nånting, varken kläder, prylar, smycken eller vad det nu kan vara, på en hel månad. det enda jag får tillåtelse att göra med mina pengar är att betala räkningar, busskort och mat.
wish me luck! men eftersom jag ändå är så pass envis så tror jag faktiskt jag klarar det här!

7 svåra år

så var det måndag igen och idag har jag återigen börjat en ny kurs.
dom har gjort om utbildningen så man byter numera kurs och klass två gånger per termin ungefär. detta innebär att två gånger per termin måste man typ vara social, snygg och lukta gott.
så känns det iaf, för man vill ju ändå skaffa sig några vänner i klassen så man inte verkar helt mobbad, men sen när dom väl ha börjat gilla en kan man återgå till att vara osocial, ful och lukta äckligt igen. märker man då att dom börjar dra sig undan då är de bara att försöka duscha lite och kanske säga nåt roligt då och då så brukar även de ordna sig.

dagen började förövrigt bra då cykeljäveln hade frysit fast i cykelstället. jag har inte flyt på mornarna alltså! sen hade växlarna på cykeln fryst fast även dom så jag fick typ cykla på ettans växel hela vägen till stan villket innebär att man trampar typ 1000 varv per sekund men cykeln rör sig knappt framåt. då kan man bli lite lätt irriterad kan jag säga er.

nu ska jag gå och sova för den här dagen har kännts som 7 svåra år eller hur man brukar säga.

ps! hur fan stavas kännts?

dagen efter

jahapp då har man släpat sig upp från sängen i alla fall, och det kändes som en insats värd bragd-guldet bara det.
gårkvällen var trevlig, luggen och jag kom rätt bra överrens. ju fler cider jag drack desto mindre störde jag mig på den, vilket ju var bra, men också något som ledde till huvudvärk och illamående idag.

jag har ännu inte lyckats få i mig någon mat, seriöst, vad kan man äta när man är bakis? det finns typ bara två alternativ för mig och det ena är pizza med bearnesås och det andra superskrov med plusmeny. nyckelordet är FETT och behovet av det är stort.

nu ska jag försöka bli människa igen, eller ja, så gott det går iaf.



peter har förövrigt äntligen märkt att jag klippt mig, de tog ju bara sisådär två dagar.


min lugg och jag..

min lugg och jag nu ska vi dricka lite cider och ut å dansa! jag hoppas vi att vi kan komma något sånär överrens ikväll, luggen och jag alltså, annars kommer jag att ta till drastiska åtgärder (sax eller hårspännen) !!

och om ni undrar vad jag har på mig så är de typ en klänning fast jag vet att den mer ser ut som en morgonrock.
image51

den är rätt skön iaf.

i bakgrunden skymtar förövrigt våran bajs-bruna soffa. den måste helt enkelt bort, och det illa kvickt!

oops...


när datorn var ny råkade jag spilla typ 1,5 liter coca cola i tangentbordet, så det är typ bara vissa siffror och bokstäver som fungerar, och det är även lite (väldigt) kladdigt. peter var inte så nöjd på mig då.

för någon vecka sedan satt jag och målade naglarna vid datorn (såklart, var annars?) och råkade stöta till nackellacksflaskan så det kom nackellack i hela tangentbordet. knallrött dessutom, men jag fick faktiskt bort det mesta med aceton.  peter var ännu mindre nöjd på mig då.

och nu har jag lyckats igen!!!  peter kommer att mörda mig när han kommer hem! han har nämligen gett mej både mat-förbud och måla-naglarna-förbud vid datorn  däremot smyg-gör jag alltid dom här sakerna när han är borta, och så även idag. och nu har jag lyckats med att tappa ner en macka upp och ner på tangentbordet, så det är smör fanimej överallt, och lite leverpastej och gurka. 

ska försöka ta några tops och se om de går få bort det värsta...

jäkla skit!

övergiven

det finns inte så mycket att göra när peter uppenbarligen föredrar sin skoter framför mig dagar som dessa, dvs dagar då snö existerar. så vad ska man hitta på? att följa med var det ju inte tal om heller, tydligen går det så sakta om jag ska sitta därbak, vaddå, så tjock är jag väl ändå inte?
nä, men jag ska låta pojkarna leka med sina leksaker ifred. de brukar inte ta så lång tid innan dom är på väg hem igen ändå, då det antingen är någons skoter som vikt in årorna eller någon av dem som brytit armen.

just nu är jag i valet och kvalet om det blir en frossa-i-godis-dag i soffan eller om jag faktiskt ska bege mig ut på en långpromenad. alternativ 1 känns betydligt mer lockande måste jag säga, medan alternativ 2 är lite av ett måste inför beach 2008. jag funderar därför på att slå två flugor i en smäll och faktiskt promenare till COOP för att köpa lite godis och sedan promenera hem igen. för att sedan trycka i mig godiset såklart, men jag blir ju lite mer välförtjänt av de efter promenaderna.

haha

image50

hahaha. var bara tvungen att lägga in den här.. den är lite gammal men fortfarande lika rolig enligt mig! för vaddå, äta bajs är väl nånting vi alla drömmer om att göra, eller?

klippning

alltså varför känns de aldrig som de blir bra när man klipper sig? jag tycker alltid att man ser ut som ett pucko när man är klar, och idag som ett pucko med lugg. och sen frågar frisörskan om man tycker det blev bra, och man nickar och ler stelt medan man egentligen håller på att börja flänna inombords. och det handlar ju inte om att hon är dålig på att klippa eller nåt, utan de är som att det inte är meningen att jag ska kunna ha någon frisyr, för jag passar rent inte i nåt!!

image49
detta är iaf min nya lugg och jag.
man slipper iaf bry sig om att noppa/måla ögonbrynen nu. det är ju alltid nånting..

soffa

jag vill verkligen, verkligen ha en ny soffa!! ska försöka sätta ut den vi har på blocket och se hur mycket man kan få för den.. den ser ju typ helt ny ut egentligen (frånsett att det är spillt lite målafärg på den, men det går nog få bort!!)
hittade dessa två soffor som jag verkligen gillar, och som inte var såå värst dyra heller:

image47
den här är från mio, gillar modellen fast jag skulle nog vilja ha den i lite mörkare grått..

image48
och den här är från europamöbler.. det är ju ganska praktiskt med en hörnsoffa egentligen.. de ryms ju rätt många, men samtidigt tar den upp typ hela jävla rummet också.

vad tycker ni är snyggast? skinn eller tyg? och vilken modell?

ny design.

jo, ni har kommit rätt! jag har bara bytt design lite, tyckte den andra var lite "rörig" då jag har svårt att hålla koll på mer än en grej samtidigt, heh. det jag undrar är, hur får man dit en bild på sig själv typ på sidan, som alla andra verkar ha? och jag vill ju självklart också vissa hur fruktansvärt snygg jag är. hmm. help pleeeease!

förlust.

just hemkommen från kvällens hockeymatch. eller förresten, den är redan förträngd, de har inte ens varit hockey idag. och vi har framförallt inte förlorat med 5-1. och vi har verkligen inte fått ytterligare 2 spelare skadade, så vi typ inte har nåt lag kvar lagom till dom avgörande matcherna. det har aldrig hänt, helt enkelt.

imorgon ska jag klippa mig, mitt hår har verkligen växt som ogräs och är så ofräscht att det är inte sant. de är så långt nu att de går inte ens göra nån frisyr och ordet volym existerar inte ens. jag känner mig typ som hjalle och heavy, minns ni dom? dom var typ med i det här på rymmen. och dom hade långt hår båda två, som hängde och slängde, ungefär som mitt gör nu. man kanske skulle bli hårdrockare.

image46
hjalle och heavy

frågan är iaf hur jag ska klippa mig, jag är sugen på att klippa lugg igen för de var ett tag sen. samtidigt vet jag att jag brukar stå ut med luggen i ungefär 10 minuter efter att jag gått ut från frissan, och sedan sätter jag typ upp den med lite hårklämmor istället, för den är bara i vägen.

jaja, vi får se hur jag gör. kanske ska chocka lite, kanske slår till med en tuppkam eller så gör jag en "britney" och rakar av alltihop. vi får se..

bamboo

eftersom jag (och typ resten av världen) fullkomligt älskar dessa bamboo-örhängen kunde jag inte låta bli att beställa ett par, hade dessutom rabatt så där fick jag ännu en anledning!

image44image45

beställde dock den mindre storleken.. annars lär jag förmodligen fastna i någonting/någon med dem och typ stå där och skämmas och inte ta mig lös. visst är de snygga? hoppas bara de är lika fina i verkligheten...

what a lovely day!

den här dagen har verkligen varit bra. uppstigning kl.5, pigg som en lärka trallar jag in på toan och skådar mitt oerhört vackra och pigga ansikte i badrumsspegeln. påklädning och sminkning, sedan i väg på min racer-cykel, trallandes på frondas "vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram.."
att det är ishalka och att dom inte hunnit sanda någonstans gör ju ingenting! nä, jag ramlar ju bara var tredje meter - men hej vad gör det, denna underbara morgon! synd att jag inte tog skridskorna istället, det skulle nog ha varit ett bättre transportalternativ, men det är lätt att vara efterklok!
kommer fram till busstationen, precis lagom i tid för att se bussen åka i väg mitt framför näsan på mig - men hej vad gör de, nu får jag bara stå ute och vänta  i 40 minuter i detta underbara väder och bara frysa ihjäl litegrann till nästa buss kommer! vad bra att jag glömde långkalsongerna just idag också!

väl framme i umeå har vi en helt underbar dag i skolan med redovisningar i 6 timmar, superkul!
sedan åker jag buss hem igen och det första mina ögon skådar när jag kommer hem är det diskberg som peter lämnat efter sig - så himla gulligt av honom!

så... hur har er dag varit?

bild..

glömde, jag skulle ju slänga in en bild på hur bedårande vacker jag är när jag åker skoter, så här kommer en.

image43

den här var visserligen från förra året men. känner mig så nöjd med outfiten att jag tycker den fungerar även i år.

blind?

vill ni veta hur nära det var att en blind fastnade med sin sånhär pinne i mitt cykelhjul nyss? jävligt nära.
ungefär lika nära som att jag höll på att skrika "men se vart du går!!!" sekunden efteråt.

vad heter den här pinnen dom går med egentligen? blind-pinne? eller heter den nånting ens?
urs de kan inte vara lätt att vara blind. tänk man har typ ingen aning hur man ser ut. man vet inte om man är snygg eller ful eller nåt alls. man har ingen favoritfärg, för man har ju aldrig sett nån färg. varje gång man är ute riskerar man att bli överkörd eller rånad. och man kan då aldrig bli kär vid första ögonkastet heller.

nu måste jag göra mig klar för att fara på hockeyn. dvs tvätta bort resterna från morotssoppan som jag har runt hela käften, leta reda på säsongskort och halsduken, samt gräva fram några enkronor och 50-öringar som jag ska ge peters brorsa för skjutsen. moahahah.

skola igen.

jahapp. imorgon börjar skolan om igen.. uppstigning ca 05.00. sedan sova lite i duschen, nästan drunkna, sova när man äter frukost, sova (ramla) när man cyklar till bussen, sova i bussen, dreggla på den man sitter bredvid, snarka lite, prata lite i sömnen, osv osv.

idag har jag kört lite skoter. eller peter kör och jag sitter bakom och håller ett krampaktigt grepp om hans midja. dessutom har jag så mycket kläder på mig att jag ser ut som en michelingubbe (stavning?) och kan knappt röra mig, dessvärre knappt heller andas. ibland skriker jag 'tjohooo' när vi åker över ett gupp eller nånting, men annars sitter jag mest och blundar och ber till gud att vi ska överleva. det gjorde vi.

max

igår kl 22.00, vi står i max drive-in:

drive-in killen: - vad fan. är det ni igen?


tror vi måste skaffa oss nya matvanor.

fullt upp

jag ber om ursäkt för min inaktivitet, eller vad det heter,men jag har haft fullt upp. gårdagen tillbringades med att först sova till 12-snåret ungefär, vilket såklart var väldigt jobbigt, och sedan avverkade jag 7 avsnitt á 40 minuter av gossip girl, även det väldigt ansträngande. så ni förstår, ibland finns det viktigare saker att göra helt enkelt!

på kvällen åkte vi och skulle bowla. det var jag + fyra killar. eftersom jag är världens sämsta förlorare vet jag egentligen inte varför jag följde med överhuvudtaget, eftersom chansen att jag inte skulle få spö var typ obefintlig.
jag är verkligen sämst på att bowla. sen är jag så jäkla klen också att jag orkar bara lyfta barnkloten, men jag har för feta fingrar så dom fastnar typ i hålen, och hur lätt är det att kasta iväg klot-helvetet då tror ni ? peter fick kasta mina sista kast då jag lämnat walk over för länge sen. resten av kvällen tillbringades med att sura lite (mycket) i soffan och tröstäta godis.

Sigurd, Sigbritt

idag har Sigurd och Sigbritt namnsdag.

stackars jävlar, det är allt jag har att säga.

man måste verkligen vara ond på riktigt om man döper sina barn till det. man måste verkligen vilja straffa dem för livet. eller så har man bara väldigt dålig smak när det gäller namn.

mamma tycker förövrigt att jag svär alldeles för mycket i bloggen. är det något ni andra stör er på också? isåfall skulle jag kunna försöka censurera den lite, eller nåt.

F och S

mattan är nu återlämnad, och allt är frid och fröjd igen. nu ska vi se hur länge det dröjer innan jag ångrar mig...

igår drog en ny termin av friskis och svettis igång igen, vilket var behövligt då mitt träningsuppehåll över jul i kombination med mat- och godismissbruk gjort sitt om vi säger så.

före jul
levde jag ungefär såhär:

frukost: ägg och smörgås, grovt bröd.
mellanmål:frukt
lunch: kycklingsallad
mellanmål: frukt
middag: fisk och bulgur
träning: 5-6 dagar i veckan + promenader

efter jul har jag levt ungefär såhär

frukost: en halv aladdin chocklad-ask.
mellanmål: andra halvan av aladdin choklad-ask
lunch: skrovmål
mellanmål: en påse tomteskum
middag: pizza
kvällsmat: en påse chips
träning: förflytttat mig (rullat)  mellan datorn och TV:n

ja de är typ sant, därför är jag lite i behov av att börja röra på mig igen. och jag kan verkligen rekommendera friskis och svettis för er som är lika ohurtiga och sockerberoende som jag. det är jättekul! och inte särskilt dyrt heller. och jag står oftast längst bak för jag har ingen koordinationsförmåga överhuvudtaget, men det tar vi en annan gång..

jäkla matta.

den där jäkla mattan har hållit mig sömlös i natt. ibland kan jag verkligen inte bestämma mig och då ska jag ligga vela och vela tills jag blir knäpp! det lutar iaf åt att jag faller för grupptrycket 3 röster mot 1 och lämnar tillbaka den. eller egentligen blev det 3-2 men jag räknar inte peters röst för han märkte ju knappt att vi hade en ny matta där förrän jag påpekade det.

och alla säger att jag måste ju bestämma själv och att det är ju ändå jag som ska bo där. men det är ju inte så kul om alla som hälsar på tänker fan vilken ful matta. eller hur?

så det blir nog att lämna tillbaka den, vilket iofs känns ganska bra för då kan jag ju shoppa något annat för pengarna!

matta

har köpt en ny matta idag, men jag kan som inte bestämma mig för om jag tycker det blev bra eller inte??
vad tycker ni?? (jag vet att ni aldrig brukar kommentera men nu behöver jag faktiskt hjälp!!!) ni kan ju faktiskt skriva anonymt!
image40image42

måste verkligen bestämma mig snart. annars kommer jag förmodligen att hinna spilla typ rödbetssallad eller nåt liknande på den och då går det ändå inte lämna tillbaka den.

igår när jag skulle gå och lägga mig var det förövrigt kolasås i sängen (på min sida) hmmm...

KOMMENTERA NU!!

----
obs! den är svart-vit. om ni likt johanna är färgblinda (:P)

älskade vän.

image39
jag vill härmed utfärda en allmän varning - don't drink and use mobile telephones.
vad som hände med min rosa älskling vet jag inte riktigt, men när jag vaknade för någon helg sen efter en blöt kväll ute, fungerade den helt enkelt inte. jag har tagit isär den och den luktar ungefär som den här doft-grejen vi har i toastolen här hemma, så jag undrar om den kanske fått sig en liten simtur där? jag minns nämligen att ägaren till denna stackars mobil tillbringade en stor del av kvällen hängandes över just toastolen.

tänkte försöka lämna in den på garantin då den ändå är nyköpt, men självklart har jag ingen aning vart jag lagt kvittot och allt sån där tjoller.

det här börjar bli lite jobbig, min förra mobil råkade jag tappa ner en spegel på. (ja, det är sant.) jag stod och skulle rengöra badrumsspegeln och helt plötsligt ramlade den ner rakt på min mobil som av någon anledning låg på tvättställskanten. eftersom spegeln också gick i tusen bitar var det kanske där min otur började??

vem är du lik?



jag är iofs inte särskilt förvånad.

thailand


ååå vad jag längtar tillbaka! tänk er nu, de är typ 100- minusgrader här ute, det är mörkt, man är deprimerad, man vill bara slå nån, man är blek som en albino, osv osv. tänk er att åka bort... ååå så underbart de skulle vara.

image37image36image38

var tvugen att ta med den sista bilden för det var en elefant som SNORADE på mig.

ps! klaga inte på mina brillor. jag trodde typ att jag var cool. ds!

home sweet home

här kommer några bilder från hemma hos oss...
image30
trappen

image33image32

hallen


image34
toa

image35
vardagsrumsfönster

JÄVLA FAN! kameran och bilderna vill inte riktigt samarbete med mig !!!!! så ni får nöja er med dessa, om ni ens ser vad de föreställer?? fler bilder kommer kanske sen nån gång.. när jag lugnat ner mig lite.. man tycker man har fint innan man tar kort sen på kortet ser det typ ut som hej-kom-och-hjälp-mig (att inreda) !!!!
sen har jag kommit på hur fruktansvärt FUL våran soffa är. den passar verkligen inte in och den är typ bajsbrun.  vem kommer på att köpa en soffa som är bajsbrun? jo jag för typ 2 år sen. måste ju typ ha haft nåt hjärnfel eller nåt. därför visar jag inte så mycket av vardagsrummet för jag skäms lite.

jaja. kommentera gärna. (bara snälla saker, annars får ni spö.)

oops!

här är två armband som jag RÅKADE beställa från cocco.se... ja det är sant det var nästan som att en ande eller nåt tog över min kropp, gick och satte sig vid datorn, surfade in på deras sida och sedan helt plötsligt beställde två armband, helt utan vidare. som tur var hade anden jävligt bra smak alltså för jag har velat ha dom där armbanden ganska länge. men eftersom jag har beställnings/shoppingförbud nu så har jag inte kunnat beställa dom, så det var ju lite tur i oturen att den här anden kom. undra vad mer han kan hitta på ??
image27image28

joooobbbbbbbbbbbb

jag: i veckan vore det bra om jag kunde få vara ledig. jag måste hinna göra klart uppgifterna från skolan. (och jag har ändå ställt upp och  jobbat hela jävla lovet !!!!)
chefen: ja men visst, det är klart, jag har full förståelse för det!

en dag senare

ring ring

chefen:
hej emma
jag: hej (och vad fan vill du nu då?)
chefen: jag tänkte om du kunde jobba torsdag fredag lördag söndag i veckan?
jag: njaa.. aså jag hade ju som tänkt vara ledig, (i helvete heller!!!!)
chefen: det är typ ingen annan som kan
jag: hmm.. ja de kanske skulle gå då. (NEJNEJNEJNEJ!!!)
chefen: ja men då skriver jag upp dig då. tack, jättebra!!
jag: jo gör det. det var så lite så. (GAAAAAAAAAAAAAH!!!)

jag skulle behöva gå en kurs i hur man säger nej.

Öhhhh?!

idag såg jag något väldigt skumt. typ det skummaste jag sett i hela mitt liv. det var en kille som var ute och gick, och läste en bok samtidigt. det var typ som att när han vaknade på morgonen kunde han inte riktigt bestämma sig för om han skulle gå ut och motionera eller om han skulle stanna hemma och läsa en bok - så han bestämde sig för att göra båda delarma, samtidigt. alltså vaddå? brukar man göra så eller? är jag bara lite efter? känns ju lite farligt också, för han såg ut att vara väldigt inne i boken och då är det ju inte så lätt att se vart man går.
HAHA. ja det såg verkligen inte klokt ut.

peter "städar"

peter är varken känd för att hjälpa till här hemma eller att ta några intiativ till exempelvis städning. så chockad blev jag när han för någon dag sedan kom hem och sa att han skulle städa ur garaget. kollade lite om han hade feber eller vad det var frågan om, men sedan visade det sig att allt berodde på att den nya bilen han köpt var större än den gamla, och rymdes därför inte i garaget om han inte städade bort allt bråte.
 jaja tänkte jag, huvudsaken det där garaget blir städat, har ju tjatat på han typ sen vi flyttade hit att han ska ta tag i det där och slänga allt han samlat på sig som han ändå inte använder. sedan går jag ut på en långpromenad och när jag kommer hem ser det ut ungefär såhär uppe i vårat gästrum:

image26

jo, tror ni inte han bara har flyttat allt som var i garaget upp till gästrummet istället? gästrummet som vi typ nyss har renoverat och gjort fint, och som jag äntligen var nöjd med. vem fan vill vara gäst där nu ?? det luktar typ olja och mögel och BAJS. funderar på att låsa in honom där så kan han ju bo där om han tycker det ser fint ut. eller så kan han ju bo i garaget för där är det ju iaf "städat" nu.

saker jag måste göra idag

saker jag måste göra idag:
städa
tvätta
plugga
ta en långpromenad
rensa förrådet

saker jag kommer att göra idag:
äta godis
sova på soffan
se på tv
läsa bloggar

julgranen

jag har ju glömt att visa vår fina julgran. oäkta iofs, men ändå. visst är den fin?
image25

gott nytt år!

gott nytt år "alla" kära läsare! det är ganska roligt egentligen för det är ingen som läser min blogg men ändå skriver jag som att jag har typ tusentals läsare och som om massor av folk verkligen bryr sig om vad jag skriver här.

alla andra bloggare radar typ upp vad som har hänt i deras liv under 2007, men med tanke på att jag knappt minns vad jag åt till frukost i morse eller vilken dag det är idag så har jag inte så mycket att komma med på den punkten.
två saker minns jag dock som är värda att nämnas, vi åkte till thailand (för visst var det i år?? eller var det förra året??) i 3 veckor, och hade det hur underbart som helst, och sedan köpte vi radhus (det var fan i år!!) och här trivs vi jättebra. sen minns jag inte så mycket mer. fan har jag typ nån början på demens eller alzheimers eller vad är det frågan om !

mina nyårslöften blir precis som tidigare år att äta mindre godis, kakor, bureburgare och pommes. att träna mer, och försöka vara snäll, även under mina pms perioder.
jag kommer förmodligen att bryta dessa löften redan idag, alternativt imorgon.

här kommer en bild från gårkvällen och maskerad/nyårsfesten vi var på. erkänn att vi var rätt heta?
image23
fr v: ante, peter, jag, och martin.

RSS 2.0