hmmm

efter 3,5 år tillsammans (eller är det 4,5?? vet fan inte...) så tror min pojkvän fortfarande att jag kommer offra att se aik-luleå på lördag för en middag hos hans mamma. hur fel kan man ha??

själv har jag just tagit ner julbelysningen ute. det är lite pinsamt för det är ju ändå typ mars nu. men de har som bara inte blivit. eller för nån vecka sen tog jag steget att faktiskt rycka ut kontakten så att det inte skulle lysa längre. då syntes det inte lika mycket att det fortfarande var kvar. men det känns som att jag tävlar lite med en granne vem som kommer att ha kvar det längst... och nu fick dom vinna. för mamma och pappa ska komma hit idag.

trevlig helg på er!!!!!
eftersom jag typ är sjuk ska kvällen tillbringas framför tv:n frossandes i chips, kakor, och allt vad jag nu kan hitta som är tillräckligt onyttigt!

dagens roligaste.

pojke, 5år, helt förstörd: EMMA !!! MÅSTE MAN GIFTA SIG???

stackarn. han blev lite lugnare när jag sa att det måste man inte.

jag tror förresten att jag håller på att bli sjuk igen.. jag är tät i näsan som fan, och måste ha munnen öppen hela tiden för att kunna andas överhuvudtaget. detta resulterar i att jag ser ut som om jag inte riktigt har alla får i hagen om vi säger så. eller alla skor i skostället. eller hur man nu brukar säga. ni fattar va?
sen är det så tråkigt för det är som om alla smaklökar har försvunnit så inget man äter smakar nåt. det är liksom inte ens roligt att äta choklad längre. jag skulle lika gärna kunna äta hundbajs för jag känner ändå ingen smak.
undra om det är nyttigt?

PS! det är så roligt när ni kommenterar!! fortsätt med det!


sundsvall-shopping

emma+sundsvall kunde inte bli annat än lite shopping, även om jag faktiskt lyckades skärpa till mig rejält och bara handlade några saker. här kommer några bilder på sakerna jag helt enkelt inte kunde motstå:
 matta, ikea, ser lite konstig ut på bilden men,,,  (vad är det med mig och mattor egentligen???)
"träd" och ljuslyktor, ikea. som jag inte riktigt vet var jag ska ha än...
jättefin kjol, hög mida, från HM
skor från dinsko.

ja det var allt. eller okej jag köpte en vattenkanna också men det känns kanske inte så intressant.
hursomhelst,  jag känner mig jätteduktig. mitt shoppinmissbruk fick inte ta över utan jag hade full koll på läget helt enkelt!!!! i'm proud!

kattpiss

det luktar kattpiss i våran hall. jättemycket. och jag undrar såklart:

- har peter köpt en katt i hemlighet? (YES i sånnafall!!!)
- eller har en katt flyttat in hos oss utan att vi märkt det och går omkring och markerar sitt revir när vi inte är hemma?
-  eller har peter köpt en ny parfym som luktar kattpiss?
- eller är peter egentligen en katt????
- eller vad fan är det frågan om ?

home again

jaha då var man hemma igen.. vi har haft det lugnt och skönt och hotellet var jättefint med bland annat pool och relaxavdelning och typ världens största frukostbuffe. här kommer lite bilder från resan....

såhär fint var det när vi körde ner. peter hade dock som vanligt någon slags tvångstanke eller liknande att han måste köra om varje bil som finns inom hans synfält. så man hann inte se så mycket av vägen och det runtomkring om vi säger så.
image77

istället satt jag och sjöng för full hals och pratade sönder min kära sambo timme efter timme. då och då stannade vi för att t ex "kolla luften i däcken" och lite annat men jag tror att peter bara hittade på olika anledningar att få gå ut ur bilen och vila öronen ett tag. så jag sysselsatte mig istället med sudoku - detta underbara spel!

image78

som inte var fullt så underbart längre när jag upptäckte att jag typ hade gjort allt fel...

image79

och här en liten bild på hotellrummet. (det går att klicka på den)



tyvärr var vi typ allergiska mot hotellrummet tror jag. båda var då snoriga och hade ont i halsen när vi var där inne. sen när vi gick ut kanske bara en bit ifrån gick de typ över.

sundsvall

äntligen blir det av... imorgon åker vi sundsvall för att bo på hotell, besöka IKEA såklart och lite annat.. det ska bli trevligt och framförallt SKÖNTatt komma bort från allt ett tag och bara vila upp sig lite.

däremot fick jag veta idag att de går magsjuka på avdelningen bredvid.. JIPPI!!! hundra spänn på att jag kommer ligga och spy imorgon när vi ska fara. isåfall far jag typ ändå!! får väl ligga i baksätet med en hink eller nåt...

ikväll: hockey

på väg

på väg till mamma och pappa för att bland annat se hockeyn...

image76

saker som jag skulle behöva göra ser jag nu efter att ha skådat denna bild:
-klippa luggen
-försöka dölja den feta finnen på hakan
-fettsuga mig lite så jag åtminstone slipper ha en scarf för att dölja dubbelhakorna


men vi ska börja med att försöka skrika aik till seger ikväll. genom tv-apparaten.

kläderna

kläderna från HM som jag "råkade" beställa kom igår. allt passade faktiskt!!! jag behöver bara gå ner ungefär 10 kg först. men de ska inte bli några problem!
jag känner att jag står litegrann i en vägskäl just nu, antingen tar jag tag i detta med motion och god kost för att kunna visa mig för allmänheten under beach 2008. eller så kommer jag tillbringa sommaren insvept i nåt typ av lakan för att folk inte ska se mina 78 mag-valkar och 15 dubbelhakor.
jag återkommer när jag bestämt mig för hur det blir.

idag har jag satt upp pjäsen rödluvan och vargen med barnen och tro det eller ej men det hela gick ganska bra och de slog inte ens ihjäl varandra. sedan har jag bland annat försökt medla i ett hett och agressivt deg-krig, och läst typ 17 sagor för de ville bara höra mer mer och meeeer. jag har också försökt planera alla samlingar för nästa vecka men jag vet inte om det bara är jag eller visst fungerar hjärnan jävligt dåligt på fredagar?

hihi

hoho. det är roligt att se att ni är här inne och tittar ändå. som om ni trodde att jag bara skojade lite när jag sa att jag skulle sluta blogga. eller som om ni tror att jag inte kan hålla mig från att skriva nåt här.
som om de första ni gör på morgonen är typ att slå på datorn, gå in på min blogg, och ber till gud att jag har skrivit något. sen blir ni så ledsna när jag inte har det att ni typ måste sjukskriva er från jobbet, eller uppsöka en psykolog, och ni känner bara att erat liv inte längre har någon mening.


ja.. jag har fått storhetsvansinne.

och jag kan ju erkänna, kära läsare, att jag loggar in här varje dag också. bara för att trycka på knappen "statistik", och kolla så att det fortfarande finns någon där ute som tycker om mig. litegrann iaf.

lägger ner

lägger ner bloggandet! har varken tid, ork, eller lust, helt enkelt!

ojdå.

Tack för din beställning!

Tack för att du valt H&M som din modeleverantör.

Vi har mottagit din order och ber dig kontrollera uppgifterna nedan. Om något är fel kan du
välja att själv ändra det på min sida eller ring oss så hjälper vi dig.

image71image72image73image74image75
ojdå.

jehovas

varför ska man alltid få besök de dagar man är som mest skabbig och ens hem som mest stökigt? det slår liksom aldrig fel. jag stod nyss i köket och var på väg att äta min sjuttioåttonde mjukmacka när det ringde på dörren. genast försökte jag leta efter alternativa gömställen och flyktvägar, allt för att slippa gå och öppna. men jag insåg ganska snabbt att dom redan sett mig genom fönstret och att jag inte var direkt osynlig där jag stod "gömd" bakom gardinen. så det var bara att gå och öppna. självklart var det jehovas vittnet, men tack och lov blev de inte direkt långvariga. kan de har varit åsynen av mig iklädd peters utslitna t-shirt och ett par alldeles för tajta tights + gårdagens mascara utkletat över hela ansiktet som skrämde dem? eller kanske det faktum att jag fortfarande inte riktigt fått min röst tillbaka?? dom såg iaf mest chockade ut.

 det var då skönt att bli kvitt dom må jag säga. och återgå till macka nr sjuttionio.


fan alltså

rösten har typ försvunnit nu. förstår ni hur frustrerande det är att inte kunna ägna sig åt sin favoritaktivitet?? nämligen att prata. peter å andra sidan verkar tycka att det är ganska skönt och fridfullt här hemma nu. själv blir jag förbannad på han för att han inte förstår mina gester och pekningar och charader som jag tvingas använda mig av för att göra mig förstådd. fan alltså, tänk om jag har blivit stum på riktigt?? om jag aldrig kommer att få höra min vackert klingande stämma igen!!

idag köpte jag förövrigt semlor. det var GOTT!  varför hålla sig till fettisdag när man kan ha både fetmåndag, fetonsdag, fettorsdag och fetfredag? och varför inte lördag och söndag också när man lix håller på??
jag köpte två semlor men peter sov fortfarande när jag kom hem för han hade jobbat natt. så jag åt upp min och sen väntade jag faktiskt ganska länge (typ 2minuter) på att han skulle vakna, men de gjorde han inte. så jag åt upp hans också för jag tänkte det är ju onödigt att den ska stå där och bli gammal.

nä hörrni, om man skulle gå och leta upp numret till de stummas-riksförening eller nånting.

finfin röst

förkylningen är på G, kan jag säga er. men framförallt har något hänt med min röst!! jag låter som en riktig karl kan jag säga er och min dova och mörka stämma skrämmer skiten ur barnen på dagis. jag låter som en riktigt jultomte eller typ en gubbe som kedjerökt i 60 år för mycket. och ibland piper det till och skär sig som om jag var i värsta målbrottet-stadiet.
därför har jag hållit käften större delen av dagen. som tur var kan flera av barnen där teckenspråk, så det har blivit mycket tecken idag. en pojke tyckte däremot att jag lät som jag brukade när jag pratade. JAHA?? ??!

alltså ni skulle skratta om ni hör hur jag låter!! när jag ringer till någon måste jag hela tiden förtydliga för dem att det verkligen är jag, emma, annars tror dom typ att jag har blivit kidnappad eller nåt och att det är kidnapparen som ringer.
kassörskan tittade också väldigt konstigt på mig idag när jag var och handlade. jag kan tänka mig att det hon såg inte direkt stämde övverens med det hon hörde. jag kan också tänka mig att man kanske tror att jag är på väg att genomgå ett könsbyte eller nåt. att jag liksom är lite hälften man hälften kvinna just nu, och att könsbytet inte är riktigt klart.

ge mig min röst tillbaka!!!

RSS 2.0