kiss.

hej!
idag har jag gått i kiss.
då vet ni.
jag blev jätteblöt om socken, dessutom.

ps! kisset var ej mitt eget! ds!

jag lovar.

saker jag aldrig någonsin kommer att sluta med, även fast jag kanske borde, ibland:

- skrika högst och mest på hockey, även om alla 14-åriga tjejer som står runtomkring rynkar på deras överpudrade näsor och glor med mascaramissbrukande ögon

- när jag kör bil; ha stereon på högsta möjliga volym och sjunga för full hals för att försöka sätta de högsta tonerna till exempelvis whitney houstons "i will always love you". jag kan tänka mig att detta kan se ganska undehållande ut då jag stannar vid te x ett trafikljus och det kommer en bil jämsides, vars förare tittar rakt in till mig där jag med full inlevelse är mitt i av ett favoritparti på någon låt. tilläggas bör att denna typen av uppträdande endast sker då jag åker ensam i bilen, jag värnar nämligen högt om mina medpassagerare, de ska inte behöva få varken höreselskador eller men för livet bara för att jag gillar att sjunga.

- längta efter barn. eller ja, detta kommer jag kanske att sluta med den dagen (om) jag får barn. jag tror att meningen med livet är typ att skaffa barn. att få se dem växa upp och få uppfostra dem och uppleva roliga saker, tråkiga saker, ja alla jävla saker tillsammans med dem. det är inte så många som vet hur mycket jag längtar efter barn, för jag gör det i smyg som. och jag är avundsjuk på alla som är gravida, och som har barn. och jag längtar efter att vara gravid och gå upp en massa kilo och vara stor och tung och ful och må dåligt och ha humörsvängningar. låter de lite konstigt? ja, lite kanske.

- äta godis. (och chips. och kakor. och allt annat som man borde ha lite dåligt samvete över att man äter)

- drömma om den perfekta solbrännan. ja, jag har lite svårt att inse att jag aldrig kommer att bli sådär pepparkaks-brun som en del andra verkar kunna bli. en dag, mina kära vänner, ska jag stå där med min solbränna, och folk ska dra efter andan och viska till varandra att "oj, kan man verkligen vara sådär brun?"  och "oj, jag visste inte att peter (min kille) var tillsammans med en afrikan?".  jag tänker mig att min förmåga att bli brun kanske inte riktigt har utvecklats klart än bara, men att den kommer, om jag bara har lite tålamod. tills dess får jag nöja mig med brun-utan-sol och att bara duscha en gång i veckan, för skiten gör ju att man ser brunare ut.

ja, det är väl en hel del andra grejer också. men för att jag inte ska verka helt psyk stannar jag nog här, så kanske ni tror att förutom grejerna ovan, så är jag faktiskt helt normal. nästan iaf.


önskelista.

jag skulle vilja ha...

...en personlig tränare.
som sa att  "näe emma, det är inte bra att du har ätit upp allt peters godis, som han så tydligt sa att du inte fick röra" och  att "näe emma, det är inte bra att du har suttit inne hela dagen och druckit 17 liter cola när du egentligen borde vara ute och springa". och dessutom att "näe emma, schämmes tamefan, var är alla kakor som ni köpte förrgår som ni skulle bjuda främmandet på?"

.. några lamm.
jag älskar lamm! dom är så fina. så ulliga och krulliga och gulliga. dom skulle kunna få bo i ett av rummen här uppe, vi har ju en del rum över. "lamm-rummet" skulle vi kalla det, och alla skulle få varsin säng och varsin rulle med lambi hushållspapper. sen på vintern när de blev kallt då kunde vi raka av dom lite ull och göra kläder och sockar och mössor så slapp vi frysa och dessutom spara lite på värmen. tänk om peter inte hade varit allergisk bara, då kunde den här önskningen faktiskt gå i uppfyllelse!!

... en egen sol
en sol som bara var min, som var ihopfällbar och som jag kunde ha i fickan. en sol som inte var farlig så jag kunde sola hur mycket jag ville och vara brun och fin jämt. en sol som man inte fick fräknar av, och som man blev lika brun som självaste carola eller nån på bara 10 sekunder. ja, det skulle jag verkligen vilja ha.

... en slav
en slav som var bara ca 10 millimeter lång så man knappt märkte honom. som var stum så han kunde inte prata och störa en när man ville vara ifred. som kunde läsa ens tankar så man behövde aldrig säga till honom vad han skulle göra utan han visste det ändå. som alltid var på bra humör och vara en till lags. som städade, tvättade, diskade, ja allt möjligt. gratis, såklart.

jag fyller ju snart år så de skulle väl inte vara för mycket begärt att iaf få en av dessa grejer?
jag har ju faktiskt varit snäll som fan hela året.

vad händer?

vad händer? jag sitter här och lyssnar på nordman. NORDMAN. minns ni honom?  ni vet den där hesa snubben som typ såg lite kriminell ut och hade hål i örat om jag inte minns fel. jag kom som bara på att jag vill lyssna på honom. jag tror det är lite småtöntigt att göra det men... shit happends. man kan inte vara cool jämt, helt enkelt.

idag har jag fått hjälp att sätta upp lite tavlor och en spegel. allt blev typ snett för vi hade inget att mäta med men skit samma. nu är dom uppsatta iaf.

nubben har lurat i mig att det finns ett spöke i vårat hus som heter gudrun. han säger att han känner en som har bott granne med oss och att dom flyttade p ga detta spöke. jag vill INTE träffa gudrun. han säger att hon sjunger sånger också, typ spöksånger... jag är RÄDD. vad ska man göra om hon kommer, liksom? tips mottages!

och imorgon ska jag jobba, fast egentligen skulle jag vara ledig. det gillas inte!
hejdå!

dålig kombination.

att köpa en jättestor godispåse, och en tidning där en minimal bikini medföljer.
att äta upp godispåsen och få jätteont i magen.
att känna hur magen sväller upp.
att prova den minimala bikinin.
att spegla sig.
att riva sönder den minimala bikinin
att kasta den minimala bikinin i soporna.
att tröstäta lite mer godis.

dan före dan...

ja, för imorgon börjar jag jobba, och jag kommer att slå världsrekord i att vara nervös snart.
det är på hemtjänsten jag ska jobba, och jag kan ju ingenting !! tänk om jag ger någon fel medicin, tappar ner någon i golvet när jag ska lyfta dom ur sängen, tar på dem kläderna ut och in, eller dränker dem i duschen. ååå jag är så nervös!

och peter är och fiskar. han fiskar JÄMT, men han får aldrig någon fisk. så jag fattar som inte det roliga med det hela? funderar starkt på att det bara är så att han vill slippa mig, så därför far han och fiskar.
men igår följde jag faktiskt med. eller jag satt i bilen och lyssnade på radion och spelade harpan på mobilen.

åååååååååå nu kom det en sån där nervösattack igen. nu måste jag sysselsätta mig med något, helt enkelt.
skriver en rad imorgon, om jag inte sitter inne för mord på någon pensionär dvs......

flitiga emma.

flitiga lisa har fått en rival, flitiga emma. idag har jag påtat i trädgården eller vad det heter, planterat blommor, klippt gräset, krattat m.m
HERREGUD skulle man nästan kunna säga. här snackar vi inte gröna fingrar, här snackar vi gröna armar, minst. ja, ni ser ju själva på bilden nedan. nu ska jag bara komma ihåg att vattna dom jävlarna också, något jag måste erkänna är den svaga länken hos mig, trädgårdsgudinnan.

ikväll ska jag och se fotboll hos johanna. det ska bli trevligt. jag hoppas hennes kille inte blir rädd för mig, jag har ju lite, vad man kan kalla,  "hett temperament" när det gäller sport och sånt. menmen, får väl bita mig i tungan eller slå mig på käften eller något, skärpa mig helt enkelt, så ska det nog gå bra. HEJA SVERIGE!
för visst är det sverige som spelar?!?

image3
image4

vill ni anlita mej som trädgårdsmästare, blombindare, blomfluga, eller helt enkelt en inspirationsskälla för just ditt hem, eller din trädgård. skriv en kommentar i bloggen, så ska vi nog kunna komma överrens.
Mvh /Flita Emma, trädgårsgudinnan med de gröna armarna.


blogg

eftersom jag vill vara som alla andra och lätt faller för grupptryck, har nu även jag skaffat mej en blogg.
jag vet inte vem som ska orka läsa om all skit som finns inuti mitt huvud, men kanske finns det någon?


idag har jag varit på balen och kikat. min ena bror gick och dom var så fina att jag var tvungen att flänna lite i smyg. dom kom sist och all publik hade nästan hunnit fara och jag var jättekissnödig och orolig över att dom kanske inte ens fick komma in för att dom kom försent. 

image1


här kan ni se hur fina dom var. och jag kanske ljög nyss för nu ser det ut som att dom inte ens var sist + att det verkar vara jättemycket folk kvar. hmmm. men jag var då kissnödig iaf.


RSS 2.0