borta bra

jag och peder har bor hos hans föräldrar eftersom dom är i new york och har det trevligt. det roliga är att peder inte kan uttala new york så bra så om någon frågar säger han typ att dom är "utomlands" eller "i USA nånstans" eller "ute och reser" typ.
iaf så trivs jag skitbra här så jag kommer nog fråga om jag inte kan få bo i nåt av gästrummen när dom kommer tillbaka. doris trivs ännu bättre så hon lär nog klösa ögonen ur oss när hon inser att vi ska tillbaka till sjungande dalen och 40m2 igen.
peder är den enda som har hemlängtan, men jag tror snarare det beror på att tv:n där hemma är dubbelt så stor som den som är här, och att hans nya ps3 ligger där och väntar på honom.

nu ska jag äta lite av kickis goda bullar (om det är några kvar?) sen ska jag öva på en dans som vi ska kunna till skolan imorgon. jag ska börja med att dra för alla persienner så att ingen ska gå förbi och behöva bli illamående. jag är inte het för fem öre kan jag säga er.


stackars katt

stackars doris. husse ligger och brer ut sig i sängen, och matte har ockuperat soffan. vad ska man  då ta sig till?


namngeneratorn

här kan man gå in och kolla vad ens blivande barn kommer att heta. man skriver in sitt och sin killes/tjejs namn.
enligt namngeneratorn ska mina och peders barn heta Eva och Frans.
Stor risk.


min nya vinterjacka

är rätt snygg. snyggare än på bilden faktiskt.
men nu verkar den ju inte behövas då det verkar blivit sommar igen helt plötsligt?


dagens bragdguld

dagens bragdguld går till mig själv. eller vad sägs om att  cykla hem en cykel med punka på båda däcken, i uppförsbacke och med 3 tuggummin i käften??

har jag förresten nämnt att jag har blivit värsta dansaren?? jag går en kurs nu som heter "dans lek och rörelse" och jag säger bara balettakademin here i come !!!!!
eller så får jag kanske återkomma när jag lärt mig kunna stå på ett ben utan att tappa balansen, eller när jag lyckas göra ett dansmove utan att antingen få ryggskott eller sträcka mig.

hursomhelst är det kul, men det är tur att man slipper se sig själv när man står där och försöker hålla reda på vars fan ens ben och armar befinner sig för stunden.

nu ska jag gå och pussa lite på min pojkvän. men jag skulle gissa att han är mer intresserad av att se HV vinna mot frölunda, hmm....

fler bilder

här kommer lite fler bilder från i lördags, som jag ärligt snott av johanna.

      
1.david
2.linus och karin
3. linnea
4.jag, en seriös bea, johanna
5. david och jag
6. bea och johanna

det är alltid trevligt att träffa vänner som man inte träffat på typ 100 år.

en skitonsdag

jaha. egentligen har jag som inget att blogga om idag. idag är vi lediga från skolan för att plugga, självklart har jag inte öppnat böckerna än eller skrivit en enda bokstav på uppgiften. men det kommer väl så småningom.

i morse när jag vaknade hade jag bestämt mig för att jag måste börja ta tag i min viktnedgång igen. igår var jag visserligen och tränade, men när jag kom hem åt jag popcorn, chips, godis och mackor. imorse bestämde jag mig för att nu jävlar är det dags, och jag åt en nyttig frukost. sen for peder och jobbade och jag tyckte synd om mig själv och åt upp en godispåse och 4 bullar. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG??
så nu ska jag ta en lååång promenad hade jag tänkt.

doris har lekt i 2 dygn i sträck med en gummisnodd. hon bara älskar den, hon glömmer typ bort att hon ska äta och sova för hon bara leker med den hela tiden. om man försöker ta av henne den blir hon förbannad. en gång lyckades jag och la den i badrumsskåpet. tyvärr såg hon detta och hoppade upp först på toan, sen i handfatet, fick tag i snodden med hjälp av tassen, tog den i munnen, hoppade ner och började leka igen.
hon är jävligt smart egentligen. det märks att jag och peder inte är hennes biologiska föräldrar. heh.



och så blev det utgång igen...

och en del var lite piggare än andra..
snygging där i bakgrunden förresten, hoppas det är okej att du blev med på bilden?

min bästa vän och jag.
varför har jag typ en sumobrottares överarm?

före och efter

den nya TV:n är på plats och ja, de blev lite skillnad. det känns typ som att man är på bio nu varje gång man ska se nåt på tv. men efter att ha sett en vecka på denna 50 tummare så sa iaf peder: fan, man skulle typ ha köpt en större ändå. jag tycker dock att den räcker gott och väl, den tar trots allt upp typ en hel vägg i min lilla etta.










RSS 2.0