finally

efter att ha cyklat typ 2 månader nästan helt utan luft i däcken, tog jag mig idag i kragen för att pumpa cykeln igen.
eftersom jag har slarvat bort min vanliga cykelpump tog jag cykeln till OK för att göra detta, men det var då lättare sagt än gjort. eller så är det bara jag som har bristande kunskaper i cykelpumpning.

efter att ha tömt först en tub på luft,  och sedan ytterligare en, insåg jag att det munstycket nog inte riktigt passade till min cykel. för nu hade jag ännu mindre luft i däcken. dom tubarna använder man visst till att fylla på luft i bildäcken. lätt att veta då!!!!

sedan hittade jag iaf en slang som såg ut att passa ganska bra, men jag visste fan inte hur man skulle göra för att de skulle komma nån luft ur den. så jag skruvade på nån ratt som jag hittade där inne i de där skåpet ni vet, och det var nog inte så rätt för det enda som hände då var att jag blev kolsvart över hela händerna. 
som inte går att tvätta bort ens, kan jag tillägga så här i efterhand.

jaja, i alla fall, en kvart senare ungefär insåg jag att de var bara att hålla den där jäkla slangen mot ventilen, så började den pumpa in luft av sig själv.

svårare än så är det alltså inte att pumpa en cykel, gott folk!!

de västa är kanske att pappa för ungefär två månader sedan, följde mig till just OK för att visa hur jag skulle pumpa cykeldäcken, eftersom jag inte hade en aning hur man gjorde. och tydligen hade jag bevisligen inte det nu heller!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Emma!

Bea tipsade om din blogg och jag måste erkänna att jag kommer följa den troget efter att ha läst detta inlägg! You go girl!

/Linnea

2008-10-09 @ 21:17:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0