snygg eller ful ?!


såhär ligger det till. hemma hos mig har jag en snyggspegel och en fulspegel.
 i snyggspegeln är man smal, snygg och har fin hy. i fulspegeln är man tjock, ful och har dålig hy. oftast väljer jag därför att alltid titta mig i snyggspegeln, som en liten kick för självförtroendet.
däremot är jag rädd att det är fulspegeln som faktiskt återger den rätta spegelbilden, så därför måste jag tvärkolla i den ibland bara för att veta hur jag egentligen ser ut om jag ska någonstans.
ja, det var väl som det jag ville ha sagt egentligen.

imorgon är den gamla lägenheten borta för gott, förhoppningsvis. den ska bara besiktas först och de borde inte vara nåt större problem. men jag är ändå rädd att det ska finnas nån dold vattenskada som vi måste betala typ en miljon för, eller att kylen och frysen ska gå sönder i natt så att vi typ måste köpa nya sånna. eller att lägenheten brinner ner innan köpet gått igenom så vi inte kan sälja den ens. eller att al-qaida typ kommer och bombar den!!!!!. ja ni fattar... dessutom lyckades jag bryta sönder ett av fönstrena när jag skulle torka dem (!) och jag försökte laga det så gott jag kunde så jag hoppas att dom inte märker det.

nu är jag trött och ska sova.

Kommentarer
Postat av: Karin

http://ksimma.bilddagboken.se/p/show.html?id=47367108&directlink=1

2008-05-02 @ 19:59:16
URL: http://simma.webblogg.se
Postat av: Karin

haha NEEJ det skulle vara den om dej.
fan.
men, whatever.

http://ksimma.bilddagboken.se/p/show.html?id=52875214&directlink=1

2008-05-02 @ 20:00:53
URL: http://simma.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0