before and after.

image9image8

Titta! Det här är före- och efter mitt trapp-projekt. 
den vänstra bilden är iaf före, om ni inte förstod det. det är före vi flyttade in så de är inte våra möbler på bilden. och inte våran katt heller för den delen. den där konstiga killen till vänster är min sambo.
Iaf så är jag jävligt nöjd. jag tänkte berätta en liten rolig historia om trappen också, eller under tiden jag målade den.
Jag målade bara varannat trappsteg först så man skulle kunna ta sig upp och ner ändå. Jag var väldigt noga med att berätta för peter vilka trappsteg han fick gå på och inte, och hotade honom att om han gick på fel så var han dödens. Hursomhelst hade vi varit ute på krogen en kväll, kom hem lite vingliga sådär, och skulle gå uppför denna trapp. "kom igåg att du bara får gå på varannat!!!" skrek jag innan peter gick upp, och sedan var det min tur.. När jag kommit uppför halva trappen lyckas jag på något sätt snubbla.... Jag ramlar och hamnar liggandes på lite mer än vartannat trappsteg om vi säger så! "Vad hände???" hör jag peter säga innifrån sovrummet "Näää, ingenting... bara kollar... så det torkar som det ska..." säger jag själv.

att man alltid ska vara så jävla klantig!!

Kommentarer
Postat av: karin

SKITSNYGGE

2007-09-20 @ 11:20:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0