SUCK!

jag är på riktigt dåligt humör idag. det stavas pms och jag utfärdar härmed en allmän varning att ens komma i närheten av mig när jag är såhär. jag är ett monster. jag är typ kapabel till massmord. nästan.

och jag som bjudit hela min familj + mormor och morfar på fika imorgon. det kommer bli trevlig stämning! stackars dom.

just nu skulle jag behöva en person som kan tänka sig göra alla mina jävla skoluppgifter eftersom jag själv, eller iaf min hjärna, har tagit jullov för längesen. jag orkar inte läsa en enda jävla bok till eller skriva ett enda till arbete, jag orkar bara inte!

som om det inte vore nog tar jag självklart på mig att jobba nästa vecka, för vaddå, jag har ju all ork och tid i världen!!!!!! men har man typ 50 öre att leva på över jul och nyår och typ en månad framåt så har man inte så mkt till val. om man inte vill gå på gatan, och där drar jag gränsen, än så länge.

det som stör mig allra mest just nu är att peter ligger och sover. det blir jag verkligen galen på, hallå, det är faktiskt DAG nu. normala människor sover på NATTEN. jag är så himla sugen på att typ göra någon slags hämnd på honom. typ hälla en hink med iskallt vatten över honom eller liknande. det skulle iaf göra att jag blev lite gladare. men då skulle väl soffan bli förstörd också, så det går väl inte heller.

fyfan.

dessutom har jag så jävla skitigt hår.

fan.

jag måste typ slå nån.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0