julklappar


jaha, då var jul-hetsen igång då. själv kunde jag inte hålla mig med julpyntandet särskilt länge utan började smyga fram de mesta julgrejerna redan förra helgen. och då var det inte ens december. det värsta är att nu börjar jag typ redan vara less det, kommer säkert att ha plockat bort det före julafton. jävla jul.

har även börjat inhandla en del julklappar, det värsta är att alla önskar sig så himla dyra saker. speciellt peters bröder dom har typ önskat en mobil och en bärbar dator. man ba jaha? tror dom att vi skiter pengar eller?
nu ska jag typ bara ge dom varsin morot att knapra på bara för att.

Sen har jag beställt en massa grejer till mig själv i julklapp som jag tänkte att Peter kunde ge mig. Peter brukar nämligen aldrig komma på nåt att köpa till mig ändå, och sen på julaftonsmorgonen frågar han typ: du, vad önskar du dig i julklapp egentligen? ja, iaf, nu när alla grejer har kommit och jag känner mig jättenöjd med dem och bara ger räkningarna till peter då VÄGRAR han typ betala det!!! och säger typ att han minsann har andra planer på vad han ska köpa till mig (vilket han med största sannorlik inte har) så nu har jag ju måsta betala allt de där själv. så de blir väl typ att slå in dom och skriva 'god jul emma önskar emma' på en rad julklappar i år. hm.

jävla jul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0